Staklena ambalaža

Osnovna djelatnost naše tvrtke je veleprodaja farmaceutske ambalaže te staklene ambalaže za ljekarne i veledrogerije. Cjelokupni asortiman pogledajte ispod..

www.stoelzle.com

Kompletna ponuda farmaceutske ambalaže

Kompletna ponuda Gastro programa

PODKATEGORIJE

 • Farmaceutska ambalaža

  Naša farmaceutska ambalaža proizvedena od strane Stoelzle Oberglassa opremljena je tehnologijom laminarnog toka, tako da zadaovoljava uvjete prema normi ISO 8 (kategorija 100 000). Stoga su proizvedene boce mikrobiološki čiste i pokazuju vrlo mali broj čestica, tako da su sirup i kapaljka boce, kao i sve ostale staklenke spremne za korištenje bez daljnjeg čišćenja. To rezultira u smanjenju troškova i rizika i čini našu ambalažu definitivno prvim izborom za farmaceutske proizvode širom svijeta.

  Naš proizvodni asortiman obuhvaća sljedeći niz staklene ambalaže: kapaljka boce, medicinske i sirup boce.

  www.stoelzle.com

  Kompletna ponuda farmaceutske ambalaže

 • Gastro program

  Staklo pokazuje hranu u svojem najboljem izdanju, ali nudi i druge vrijednosti osim vizualnog izgleda. Kvaliteta kontrole i vrhunska tehnologija izrade osiguravaju da ne dođe do promjene okusa, miris ni sastojaka tijekom skladištenja u staklenom pakiranju.

  Svi znamo za vrline staklene ambalaže kod skladištenja hrane. Stakleno pakiranje jamči kvalitetu tijekom dugog vremenskog razdoblja osiguravajući da njegov sadržaj ostane u najboljem izdanju.

  Naši proizvodi su idealni za skladištenje meda, džema, začina, kavijara te ostale slične hrane.

  www.stoelzle.com

  Kompletna ponuda Gastro programa

po stranici
Prikazuje 73 - 90 of 90 stavki
Prikazuje 73 - 90 of 90 stavki